Zo bestelt u online

Uw ringmaat
Uw ringmaat wordt bepaald door de vinger waaraan u de ring gaat dragen. In Nederland bestaan hier geen regels voor; afhankelijk van uw persoonlijke voorkeurof religieuze overtuiging kunt u de trouwring zowel aan uw linker- als aan uw rechterhand dragen. Als u uw ringmaat niet weet hebben wij twee opties voor u: U kunt langskomen in een van onze winkels om de maat te nemen of wij sturen u een testring waarmee u uw maat kan meten.
Bij grotere maten wordt een toeslag gevraagd. Een damesring vanaf 19,5 en een herenring vanaf 21,5.

Betaling
Omdat bij Juwelier Klaas Oosterhof elke ring speciaal op basis van uw persoonlijke wensen wordt samengesteld, accepteren wij alleen vooruitbetalingen. Het werkt als volgt:

Uw bestelling wordt dus pas in productie genomen wanneer 50 % van de bestelwaarde op onze bankrekening staat. Zodra het restbedrag is betaalt volgt de levering van de trouwringen.

U kunt er ook voor kiezen om de ringen in de winkel te bestellen. Dan doet u een aanbetaling in de winkel en betaalt u het resterende bedrag voor wij de trouwringen aan u verzenden.

U kunt er ook voor kiezen om de ringen in de winkel op te halen. U doet dan een aanbetaling zodat wij de ringen produceren en u ontvangt bericht als de bestelling binnen is. Het resterende bedrag betaalt u dan in een van onze filialen. 

De juiste bankgegevens ontvangt u bij uw bestelling.

Verzendkosten
Uw bestelling wordt verzonden via post.nl. Binnen Nederland worden alle gouden trouwringen gratis verstuurd. U kunt er ook voor kiezen om de ringen in een van onze filialen af te halen.

Levertijd
Voor het vervaardigen van uw trouwringen is tijd nodig, afhankelijk van het model en de beschikbare productiecapaciteit. De levertijd wordt altijd in overleg met u bepaald. Als er haast bij is kunnen wij uw ringen met spoed laten leveren op korte termijn. Neem in dat geval telefonisch contact op met ons, dan regelen wij uw spoedbestelling. 

Samengevat uw bestelling:

  1. Maak een keuze uit onze Klaas Oosterhof Trouwringen Collectie.
  2. Beslis of u voor 14 karaat goud of voor 9 karaat kiest als materiaal voor uw trouwringen en klik op 'in het winkelmandje'.
  3. U ziet een overzicht van uw bestelling. Onderaan kunt u uw ringmaten en gravures invullen.
  4. Daarna vult u uw persoonlijke gegevens in en kiest u een betaalwijze.
    Onderaan ziet u het bedrag van de aanbetaling, 50%. Het resterende bedrag betaalt u voor aflevering van de trouwringen of als u de ringen in de winkel afhaalt.
  5. U bevestigt uw bestelling. Na de bevestiging ontvangt u een mail met de gegevens van uw bestelling en de gegevens voor de betaling.