Passie en Perfectie vinden elkaar bij Juwelier Klaas Oosterhof  
Al meer dan 50 jaar is juwelier Klaas Oosterhof De nummer één voor trouwringen voordeel in Noord Nederland. In onze juwelierszaken in Sneek en Zwolle en in onze speciale trouwringenwinkels in Arnhem en Groningen kunt u kiezen uit een zeer uitgebreide trouwringencollectie.

Passie
van de bruidsparen en de Perfectie van onze ringen vinden elkaar.

Van alle grote leveranciers, waar de echte Topdesigners werken uit Nederland en Europa, liggen de uitgebreide collecties trouwringen in onze winkels.
Elke collectie heeft zijn eigen stijl. Maar wij kunnen de ringen aanpassen aan uw wensen. Klassieke vormgeving en moderne ringen anno 2017 gaan hand in hand in onze collecties. Wij hebben deskundige medewerksters die jullie van vakkundig advies kunnen voorzien onder het genot van een kopje koffie of thee.

wij bieden u trouwringen aan:
met of zonder briljant
in geelgoud, witgoud, roodgoud, roségoud, platina, palladium, zilver of staal
De relatieringen vallen in de prijsklasse van 125 euro tot 7500 euro. Binnen uw budget vindt u dus altijd relatieringen bij ons.
Al onze ringen zijn van Topkwaliteit en met levenslange garantie op fabrieksfouten.

Bij meerder collecties krijgt u zelfs de herenring gratis*. Bij trouwringen vanaf 299 euro per paar krijgt u tijdens de maand januari een gratis* honeymoontrip
Meer dan 140.000 bruidsparen kochten de afgelopen jaren al hun trouwringen bij Juwelier Klaas Oosterhof.

*Kijk voor de voorwaarden op onze website. Wij helpen u graag met het vinden van de mooiste trouwring waar u samen oud mee kunt worden.

  

 Trouwringen
Geelgoud trouwringen
 
Witgoud trouwringen
 
Bicolor trouwringen
 
Vulcano trouwringen
 

Kom naar onze winkel in:

Onze trouwringenwinkel in Arnhem
Onze trouwringenwinkel in Zwolle
Onze trouwringenwinkel in Sneek
Onze trouwringenwinkel in Groningen